Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn. De vouwgordijnen van Alkoof in Borne, zijn gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt. Met vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Het voordeel van vouwgordijnen is dat deze op verschillende hoogtes op te trekken is. Veel mensen willen in de avond toch meer privacy en kiezen er dan voor om het vouwgordijn helemaal te laten zakken. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat. In onze woonwinkel in Borne laten wij u graag al onze mogelijkheden zien.

Functie en opbouw

Naast de stof bestaat een vouwgordijn uit baleinen. Dit zijn de horizontale roeden die het gordijn opdelen in meerdere stukken. Baleinen zijn veelal rond, maar zijn bij merken als Vadain en Sunway ook plat te verkrijgen. De baleinen van een vouwgordijn kunnen net dat beetje extra uitstraling geven aan uw vouwgordijnen geven. Na het kiezen van de juiste stof en de baleinen is het belangrijk dat de vouwgordijnen goed ingemeten worden. Wij meten de vouwgordijnen altijd in, om er zeker van te zijn dat de door u zorgvuldig uitgekozen gordijnen perfect passen.

Bent u niet in de gelegenheid om bij in onze woonwinkel in Borne te komen, dan komen wij graag bij u. Wij nemen onze stalen mee zodat u rustig kunt bekijken welke kleuren het beste bij uw interieur passen.

Vouwgordijnen in diverse stoffen en kleuren

U kunt kiezen uit open, half-transparante en dichte vouwgordijnen. De transparantie van de gekozen stof is in grote mate bepalend voor de lichtinval en de privacy:

  • Transparante stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht.
  • Dichte stoffen zorgen voor meer privacy in gesloten toestand.
  • Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

U kunt ook langs komen om in onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nl voor een afspraak.

Wij werken graag in de regio, onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.


Onze merken