Breedste aanbod in bedtextiel van Borne en omstreken

Heeft u een nieuwe boxspring of matrassen gekocht of bent u op zoek naar fris bedtextiel voor uw huidige bedden? Dan bent u bij woonwinkel Alkoof uit Borne aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse merken hoeslakens, kussens, kussenslopen, dekbedden en dekbedovertrekken.

        

Damai Bedovertrekken

Damai, trots van de Twentse textielindustrie. Die roots en mentaliteit zitten nog steeds in het merk verankerd. De missie van Damai is dan ook eenvoudig en simpel. We willen graag mooi bedtextiel maken. Mooie stoffen, mooie kleuren en mooie dessins waar we zelf trots op zijn, en die mensen met heel veel plezier op bed leggen. Topkwaliteit overtrekken en hoeslakens in prachtige collecties waar men in Nederland, en tegenwoordig ook internationaal, naar uitkijkt.

Jeannette Vite Hoeslakens

Jeannette Vite® staat voor streelzachte en vederlichte ecologische hoeslakens van de beste kwaliteit. Jeannette Vite® gebruikt voor haar kwaliteitsproducten tencel, een honderd procent natuurlijk materiaal uit houtvezels. Met een revolutionair productieproces maakt Jeannette Vite® van tencel de ideale hoeslakens. Ze dienen als overtrek en matrasbeschermer in één: er is geen molton of laken meer bij nodig. Hoeslakens van Jeannette Vite® zijn ademend, reguleren de temperatuur, weren van de huisstofmijt, de bedwans en zorgt altijd voor een schoon matras, waardoor deze niet meer gereinigd hoeft te worden. De hoeslakens zijn gemakkelijk te wassen en liggen meteen weer strak op het bed. Ook de dekbedden en kussens van zijde zijn een weldaad voor de zintuigen.

Bedtextiel van diverse materialen

Ieder mens heeft zo zijn voorkeur voor een type bedtextiel, de een kiest voor katoen en de ander weer voor satijn. Naast deze welbekende varianten hebben wij ook badstof, flanellen, lamswollen, linnen, en diverse biologische soorten bedtextiel in ons assortiment.

Een heel palet aan kleuren

Als het om bedtextiel gaat is er qua kleur ontzettend veel mogelijk. Van ivoor tot grafiet en van oranje tot aardse kleuren. En vergeet niet alle vrolijke dessins voor kinderen, waarbij er keuze is uit de felste kleuren en bijvoorbeeld een piraten- of dierenthema.

Bedtextiel op maat

Na het bepalen van de soort en kleur van uw bedtextiel vraagt u zich altijd af of het bedtextiel wel in de juiste maat beschikbaar is. Wij helpen u graag op weg met een maatvoeringstabel met veel voorkomende maten. Ook extra lange dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens behoren zeker tot de opties.

Standaard maten

  • Hoeslakens met een breedte van 70, 80, 90, 140, 160 en 180 cm. en een lengte van 200, 210 en voor lange mensen zelfs 220 cm.
  • Hoeslakens geschikt voor matrashoogtes tot 25 cm.
  • Dekbedovertrekken met een breedte van 140, 200, 240 en 260 cm.
  • Dekbedovertrekken met een lengte van 200 en 220 cm.

Naast hoeslakens en dekbedovertrekken zijn kussenslopen natuurlijk onmisbaar om het bedtextiel compleet te maken. Mochten het nu hoofdkussens, kleinere kussentjes of in speciale vormen zijn, voor vrijwel ieder type kussen hebben wij een hoes.

Kom eens kijken in onze winkel of er iets naar uw gading bij zit!


Onze merken