Nuance raamdecoratie

Gordijnen voor elk interieur

Nuance Raamdecoratie heeft maar liefst negen verschillende soorten raamdecoratie voor de binnenzijde van uw raam. De collectie is er voor elk interieur. Of het nou gaat om een trendy, tijdloze of zakelijke interieur, Nuance heeft er een passende raamdecoratie voor in huis. De producten van Nuance zijn niet alleen decoratief, ze zijn ook erg functioneel. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig en worden op maakt gemaakt.

Rolgordijnen en overgordijnen voor in de kamer

Wil jij zelf spelen met de hoeveelheid privacy en licht in jouw kamer? Dan zijn Nuance rolgordijnen of overgordijnen een geschikte optie. Je kan de rolgordijn op iedere gewenste hoogte afrollen. Heb jij bijvoorbeeld niet graag dat iedereen naar binnenkijkt, maar toch behoefte aan zonlicht? Rol de rolgordijn dan af tot de helft. Zodoende kan men van de buitenkant niet zien wat er zich binnen afspeelt en heb jij toch licht in jouw kamer. Rolgordijnen en overgordijnen zijn er in vele verschillende kleuren bij Nuance.

Jaloezieën van Nuance 

Een jaloezie is de ideale raamdecoratie voor veel ruimtes. Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor alle soorten ramen en deurkozijnen. Bij jaloezieën gaan functionaliteit en decoratie uitstekend samen. Zo zijn jaloezieën makkelijk te bevestigen en bedienen. De jaloezieën hebben een Perfect-Fit systeem, waardoor ze niet gemonteerd hoeven met schroeven. De bediening kan met de hand via een trektouw, maar Nuance biedt ook een elektrische bedieningsmogelijkheid aan. Verder worden de jaloezieën met een kind-veilige bediening geleverd en zijn ze eenvoudig te reinigen.

Je kunt ook langs komen bij onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nl voor een afspraak.

Wij werken graag in de regio onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.