toppoint raamdecoratie bij Alkoof in Borne

Raamdecoratie voor elk interieur

Toppoint raamdecoratie is er voor elk interieur. Dat komt met name omdat het assortiment heel ruim is. Of je nou zoekt naar raamdecoratie voor een zakelijk interieur, tijdloos interieur of juist een trendy interieur, Toppoint heeft er de geschikte raamdecoratie voor in huis. Afgezien van decoratief zijn de producten van Toppoint ook functioneel en van uitstekende kwaliteit.

Toppoint EasyClick

Tegenwoordig hoeft er geen boormachine meer aan te pas te komen om uw raamdecoratie te bevestigen. Met het EasyClick systeem kan een plisségordijn, scala aluminium jaloezie of duette shades geplaatst worden. Het aluminium wordt met een klik – of magneetband op de kozijnen geplaatst. EasyClick is een perfect raamproduct en veel gebruiksvriendelijker dan de ouderwetse manier van bevestigen van jouw raamdecoratie.

Plisségordijnen van Toppoint

De plissés van Toppoint zijn makkelijk en overal te plaatsen. Bovendien zijn ze in elke gewenste stand te openen. Jij bepaalt hoeveel daglicht jij in huis wilt hebben en in hoeverre jij gestoord wilt worden van buitenaf. Toppoint heeft verschillende soorten plissés. De transparante plissé met de honingraatstructuur is geschikt voor elk type raam. De semi-transparante plissé zorgt zowel overdag als ’s avonds voor privacy. Dan is er nog de verduisterende plissé, waarmee je van een uitstekende nachtrust kan genieten.

.

Je kunt ook langs komen bij onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nl voor een afspraak.

Wij werken graag in de regio onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.