Vadain raamdecoratie

Trendy gordijnen

Elk voor- en najaar brengt Vadain een nieuwe veelzijdige collectie vouwgordijnen en paneelgordijnen uit. De collecties van Vadain zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maakt Vadain in haar eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met het aanbod van Vadain uitgebreide assortiment kun je alle kanten op!

Paneelgordijnen Vadain Alkoof Borne

Gordijnen als kamerindeling

Woon je in een studio of heb je een grote ruimte die je op stijlvolle wijze wilt opdelen? Kleurrijke in-betweens van Vadain kunnen uitstekend gebruikt worden als afscherming van je slaapgedeelte. Ook kunnen ze gebruikt worden in je woongedeelte in plaats van een kamerscherm. Hierbij heb je natuurlijke keuze uit een groot aantal dessins en kleuren passend bij elk interieur.

Paneelgordijnen Alkoof Borne

Overgordijnen en transparante gordijnen

Gordijnen natuurlijk zorgen voor kleur en stijl in je interieur, maar ze hebben ook een belangrijke functie. Overgordijnen werken verduisterend, zodat het zonlicht op de vroege ochtend niet in je woning komt. Zo kun je lekker uitslapen en pas wakker worden wanneer je zelf vindt dat het tijd is. Wil je wel naar buiten kijken en licht in je huis hebben maar wil je niet dat mensen naar binnen kunnen kijken, dan zijn transparante gordijnen echt iets voor jou.

woonwinkel Alkoof Borne gordijnen

Je kunt ook langs komen bij onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nl voor een afspraak.

Wij werken graag in de regio onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.