PVC vloeren Borne

Overweegt u een PVC vloer voor uw woning in Borne of omgeving? Een PVC vloer is zeker geen slechte keus! Deze populaire vloerbedekking kent namelijk veel voordelen en ziet er ook nog eens prachtig uit. Met de PVC vloeren van woonwinkel Alkoof in Borne geeft u uw huis een vloer die exact lijkt op een echte houten, betonnen of natuurstenen vloer! Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer? U kunt bij ons gratis stalen opvragen en meenemen! Wilt u graag meer weten over onze PVC vloeren in Borne of gratis stalen aanvragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze woonwinkel in Borne! We helpen en adviseren u graag!

        

Wat zijn PVC vloeren?

Een PVC vloer is een kunststof vloer met een structuur, zoals u die in bijvoorbeeld hout of tegels aantreft. De vloer is afgewerkt met een dunne slijtlaag en een PU (Polyurethaan) toplaag. PU is een soort kunststof en wordt aangebracht op de toplaag ter bescherming van de vloer. Daarnaast zorgt de PU toplaag voor de mooie, matte uitstraling van de PVC vloer. De afkorting PVC verwijst naar polyvinylchloride, het materiaal waarvan de PVC vloer is gemaakt. Benieuwd hoeveel vierkante meters vloer u nodig heeft? Wij komen gratis opmeten!

 

 

De voordelen van een PVC vloer

Onze PVC vloeren in Borne zijn buitengewoon praktisch in gebruik en perfect voor veel verschillende situaties. PVC vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming; ze staan er om bekend dat ze optimaal warmte geleiden. Daarnaast zijn PVC vloeren gemakkelijk te onderhouden. Een PVC vloer is slijtvast, sterk en is bovendien erg duurzaam. De vloeren gaan lang mee en zijn ook nog eens geluiddempend. Doordat PVC vloeren vochtbestendig zijn, kunnen ze in elke kamer van uw huis gelegd worden, bijvoorbeeld ook in de badkamer.

Alkoof biedt u een uitgebreide keuze aan PVC vloeren in Borne. We hebben ze in verschillende stijlen en kleuren. Zo hebben wij voor ieder interieur een passende PVC vloer.

Onze merken PVC vloeren

We hebben een ruim aanbod aan PVC vloeren. We kunnen PVC vloeren van de onderstaande merken snel aan uw leveren. Mocht u een ander merk willen of u iets specifieks zoeken? Laat het ons dan vooral weten. We denken graag met u mee!

Gelasta

Gelasta heeft al jarenlang een uitgebreide collectie PVC in het assortiment. Ze onderscheiden zich met een eigen lijn PVC vloeren die ze rechtstreeks uit Azië importeren. Daarmee garanderen zij niet alleen een bijzondere collectie, maar ook een commercieel aantrekkelijke vloer voor zowel woninginrichter als consument.

Ambiant

Een Ambiant PVC vloer herkent u direct aan de unieke kwaliteit, realistische uitstraling en ongeëvenaarde warmte. Een PVC vloer kopen van Ambiant is kiezen voor een duurzame, veilige en bovenal mooie vloer. Een PVC vloer voor thuis, op kantoor of een projectgeschikte PVC vloer, Ambiant heeft het allemaal!

Hebeta

De PVC vloeren van Hebeta zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als ‘namaak’ door de mand, met name doordat de afbeelding van de te imiteren ondergrond repetitief was. En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne PVC vloeren van Hebeta hebben deze esthetische nadelen niet meer!

Fortes

De registervloeren uit de RV-serie van Fortes Floors zijn nauwelijks van echt eikenhout te onderscheiden. Dat effect wordt mede gecreëerd door de register embossing. De RV-vloeren zijn daarmee uitermate geschikt voor een stijlvolle look. De PVC-planken zijn voorzien van een natuurgetrouw reliëf en een velling rondom waarmee de nabootsing van een houten plank tot in perfectie is uitgevoerd!

Belakos

Met de uitgebreide pvc-collectie van Belakos kunt u een hoop kanten op. Wat vooral altijd overeind blijft is de natuurlijke uitstraling, de warmte en de ‘eindeloosheid’ van de PVC vloeren van Belakos. Met een vloer van Belakos is het iedere dag opnieuw genieten!

De trends in PVC vloeren

Steeds meer huishoudens kiezen tegenwoordig voor een PVC-vloer. Dit is niet zo gek, want de nieuwste PVC vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van een echte betonnen, plavuizen of houten vloer. Benieuwd naar de laatste trends in PVC-vloeren?

Visgraat PVC vloeren

Een visgraat PVC vloer is een populaire en tijdloze keuze. Het visgraatmotief is een type legwijze en is te herkennen aan een rangschikking van rechthoeken. Hier komt ook meteen de naam vandaan, vanwege de gelijkenis met de graten van een vis. Wanneer u kiest voor het klassieke visgraatmotief,  kiest u voor een stijlvolle look!

PVC vloeren met een Hongaarse punt

De Hongaarse punt is een relatief nieuwe trend op het gebied van PVC vloeren. Bij de Hongaarse punt wordt de PVC vloer in een motief gelegd in een hoek van ongeveer 40 tot 55 graden. Het motief doet vaak denken aan een zigzagpatroon en geeft uw interieur een luxe en rustige uitstraling.

Wat is het verschil tussen visgraat & Hongaarse punt?

Het visgraatmotief en de Hongaarse punt lijken erg op elkaar. Dat is ook niet zo gek, want het verschil tussen de legtechnieken is klein. Het verschil is enkel zichtbaar in de groeven en belijning van de PVC vloer. Bij een visgraat worden de groeven trapsgewijs gelegd, bij een Hongaarse punt ligt het bovenste gedeelte van de planken tegen elkaar.

PVC vloeren bij Alkoof Borne

Bij Alkoof in Borne hebben we ruime ervaring in het leveren en leggen van PVC vloeren van hoogwaardige, kwalitatieve merken. We leveren en leggen regelmatig PVC vloeren in Borne en omgeving. Ook leggen we vaak PVC vloeren in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Zenderen, Bornerbroek, Deurningen, Saasveld en andere plaatsen in Twente.

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod PVC vloeren, gratis stalen aanvragen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Kom dan langs in onze woonwinkel in Borne. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te mailen naar info@alkoof.nl of te bellen naar 074 – 266 22 75. We helpen en adviseren u graag!


Onze merken