Onze collectie ruimtebesparende bedden.
Altijd klaar voor logés.

De Avek collectie ruimtebesparende bedden.

Voor elke slaapwens is er een flexibele oplossing, ook voor onverwachte logés. Wij hebben diverse slimme bedden die ruimtebesparend zijn. Ze zijn gemakkelijk om te bouwen en op te bergen. Bovendien bieden ze een goed comfort. Er zijn diverse modellen waarbij je eenvoudig een extra slaapplaats creëert. Zo hebben we een robuuste vouwbedden op wieltjes en dubbeldivanbedden waar je snel een tweepersoonsbed van maakt. Na het opruimen nemen onze ruimtebesparende bedden minimale ruimte in.

Avek Duet. Klaar voor onverwachte logés.

Het tweepersoonsdivanbed Duet is gemaakt voor gemak. Zo ben je altijd klaar voor onverwachte logés. Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen. Wij garanderen een stevig en robuust slaapcomfort.

Bekijk de Duet

Avek Twin. Logeren in stijl.

Laat je gasten slapen in stijl. Door de dwarsgespannen spiralen van de Twin hebben we extra comfort gecreëerd. Praktisch, snel en comfortabel slapen. Dat is gemakkelijk voor jou en jouw gasten.

Avek Wing. In een handomdraai weer opgeborgen.

Het Avek vouwbed Wing is zeer geschikt voor je gasten. Met handige wieltjes heb je het bed zo klaargezet en weer opgeborgen. Je gasten worden uitgerust wakker door het comfortabele schuimmatras en de spiraalbodem.

Avek Click. Een slimme oplossing voor logés.

Het vouwbed Click is gemakkelijk, compleet en comfortabel. De Click plaats je snel en eenvoudig. Daarnaast zit er standaard een goed matras bij en in combinatie met de dwarsgespannen spiraalbodem kun je gerust logés op de Click laten slapen.


Avek HR matras Spacer. Speciaal voor onze slimme bedden.

De HR matras Spacer is exclusief gemaakt voor de AVEK slimme bedden. Deze matrassen zijn geschikt voor iedere slaapwens en slaapt zeer comfortabel. Het matras is zo gebouwd dat het jarenlang mee kan gaan.