De beste vloeren in Borne!

PVC vloeren in Borne

PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam.
PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al werden PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar wij voor staan.

Vinyl vloeren in Borne

Modern vinyl is niet alleen degelijk, praktisch en hygiënisch, het biedt ook een uitzonderlijk brede keuze aan dessins. Van schitterende kleuren, abstracte patronen en zwart-wit tot perfecte nabootsingen van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Het voelt ook aangenaam, met verzachtend comfort onder de voeten en diverse afwerkingen die een tactiele ervaring bieden die passen bij hoe het materiaal eruitziet. Vinyl is de moderne optie voor de eigentijdse lifestyle en is slijtvast, waterbestendig en eenvoudig te reinigen.

Tapijt in Borne

Wat is er fijner dan ‘s avonds na een lange werkdag thuiskomen en zonder schoenen wegzakken in een heerlijk warm en zacht tapijt.. Tapijt is niet alleen warm en comfortabel, het is ook uitermate geschikt als geluidsisolatie. Kenners zeggen zelfs dat de kwaliteit van een geluidsinstallatie in een ruimte met tapijt het beste tot zijn recht komt. Ook zal een kamer direct minder ‘hol’ klinken zodra die is aangekleed met tapijt. En voor kinderen? Tapijt is de meest veilige vloerbedekking

Kunstgras in Borne

HQ kunstgras van het mek Hamat, een 100% Nederlands product! Kunstgras is een synthetisch product, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De techniek van het produceren van kunstgras is zo verfijnt dat uw kunstgras nauwelijks van echt te onderscheiden is. Door de dorre grassprietjes die tussen de meerkleurige groene vezels staan, ontstaat een natuurgetrouw gazon waar u jarenlang plezier van heeft.

        


Onze merken