Parade tapijt

Urban lifestyle, luxe vloer!

Moderne luxe en comfort in het stadse interieur, met Parade Loft.
De dynamiek en hectiek van het stadse leven doen ons verlangen naar comfort, luxe en warmte. Parade speelt daarop in met de nieuwe tapijtcollectie Loft. Voor moderne luxe, comfort én stijl in het stadse interieur: urban lifestyle, luxe vloer!

Luxe Loft

We zoeken een zekere balans in ons leven. Na een drukke periode hebben we behoefte aan vakantie, na een week rust verlangen we naar spanning en na een dag veel eten volgt een ‘balansdag’. De hectiek van het leven in de stad doet ons verlangen naar rust, comfort en luxe binnenshuis. Parade biedt dit alles, met de moderne collectie Loft! Een tapijtcollectie die is geïnspireerd op het snelle maar stijlvolle stadse leven.

Stadse Stijl

Het interieur is rustig, urban of een tikje industriëel en wordt gecombineerd met comfort, luxe, warmte en kleur. Door de toepassing van ‘harde’ materialen in moderne huizen zoeken we een balans door te combineren met zachte materialen. Tapijt uit de Loft collectie is een warme aanvulling op industriële materialen als glas, steen en staal. Het is dé manier om meer warmte en comfort te creëren en het zorgt ervoor dat de akoestiek aanzienlijk verbetert. Ook op de werking en indeling van de ruimte kan worden ingespeeld. Het gemêleerde bouclé tapijt is namelijk niet alleen als kamerbreed tapijt in 4 meter breed verkrijgbaar, maar ook als volume of blind gebandeerd vloerkleed op maat.