Bonaparte – Kira’s Dream tapijt

Een vloer om te verleiden

Op zoek naar een romantische sfeer in huis? Met de nieuwe tapijtcollectie KIRA’S DREAM van Bonaparte creëer je een zachte basis voor jouw droominterieur! De gesneden pool geeft een levendige uitstraling máár het zijn de natuurlijke kleuren in zachte tonen die zorgen voor een sexy en modieuze look. Van zacht camel, vintage roze en poedergrijs tot mysterieus smaragd.

Verleidelijke vloer Bonaparte introduceert Kira’s Dream.

Deze zachte vloer is de basis voor een hippe, romantische sfeer in huis. Kamerbreed gelegd of als kleed op maat gemaakt. Met een afwerking naar keuze, bijvoorbeeld vrolijke franjes, een zacht leren rand of een zwart biesje à la Chanel. Mooi en modieus! “De zachte textuur en het kleurenpalet van Kira’s Dream zijn geïnspireerd op de droomwereld van de jong volwassene” zegt ontwerper Bernd van der Stouw van Bonaparte. Inhakend op de mode- en interieurtrends is het kleurenpalet opgebouwd uit romantische pastels met namen als Pink Cloud, Pure Silk, Dreamer en Soft Skin. Daarnaast krachtige, mysterieuze tonen als Deep Forest en Into the night.

Stylingtip

Combineer deze trendy pastels op de vloer met kleine vintage kastjes, oude spiegels, een gedroogde bloem van je lief, poederkleurige fotolijstjes en een opgeknapte jaren vijftig fauteuil. Decoreer de wand met je mooiste zomerjurkje of een hip hoedje.

Sfeer : verleidelijk, romantisch, modisch, trendy, dromerig
Kleuren : romantische pastels & mysterieuze tonen
Kwaliteit : gesneden pool, frisé look
Materiaal : 100% polyamide met natuurlijke, matte uitstraling
Vorm : kamerbreed 400 of 500 cm breed óf als kleed op maat gemaakt
Details : afwerking (kleden) met franjes, zacht leer, bies, feston of blind.

Geniet van je interieur met Kira’s Dream: een vloer om te verleiden!