Nachtkastje, kledingkast of dressoir

Een slaapkamer vereist meer dan enkel en alleen een bed. Een slaapkamer is namelijk niet compleet zonder een goede bijpassende slaapkamerkast. Bij een slaapkamerkast denken we al snel aan een kledingkast of een nachtkastje. Maar tegenwoordig zijn dressoirs ook steeds meer in diverse slaapkamers terug te vinden dankzij hun veelzijdigheid. Door uw slaapkamer in te richten met meerdere kasten creëert u een sfeervolle en functionele ruimte. Zo biedt een nachtkastje ruimte voor benodigdheden naast het bed, terwijl een kledingkast essentieel is voor het organiseren van kleding. Het dressoir combineert opbergruimte met decoratieve mogelijkheden.

        

Kies het juiste nachtkastje, kledingkast of dressoir

Bij het uitzoeken van een nieuwe kledingkast of nachtkastje moet over meerderde facetten nadenken. Zo moet het nachtkastje of de kledingkast passen bij uw huidige slaapkamerinterieur. Daarnaast is functionaliteit van groot belang en moeten de afmetingen van de slaapkamerkasten goed passen in uw slaapkamer.

Bij Alkoof kunt u in onze woonwinkel in Borne langskomen voor gratis advies en kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. Heeft u vragen of wilt u graag diverse slaapkamerkasten komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij zorgen dat de koffie voor u klaarstaat!

Slaapkamerkasten

Bij Alkoof kunt u terecht voor een mooie en kwalitatieve slaapkamerkast van het merk STAUD. Degelijk vakmanschap en geavanceerde industriële productieprocessen vormen de basis voor de productie van hoogwaardige slaapkamerkasten van STAUD. Het STAUD-productassortiment omvat moderne, hoogwaardige kastsystemen evenals bed- en zijmeubilairprogramma’s. Een duidelijke assortiment structuur biedt u een rijkdom aan ontwerpen en ontwerpvarianten voor individuele slaapkamerontwerpen.

Nachtkastjes

Wij begrijpen de kunst van eenvoud voor een nachtkastje en dat ziet u ook terug bij de nachtkastjes van Vroomshoop! Deze Vroomshoop Standard nachtkasten en bijmeubels combineren stuk voor stuk hoge kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid. Succes verzekerd! Maar de Vroomshoop Standard collectie bestaat uit meer dan alleen nachtkastjes. Of u nu kiest voor een set mooie nachtkasten, een oerdegelijke schuifkast of een moderne zweef- of draaideurkast. Een slaapkamerkast van de Vroomshoop Standard collectie is de perfecte ‘finishing touch’ voor ieder (slaapkamer) interieur.

Dressoires

Zonder dressoirs zou de wereld een flinke wanorde zijn. Waar moeten we anders heen met het beddengoed, de vele handdoeken, de T-shirts en al die sokken? Om nog maar te zwijgen van de verstopte dagboeken en cadeautjes. U ziet het; dressoirs maken de wereld veel opgeruimder. En uiteraard ook mooier, want de dressoirs van Alkoof in Borne zien er allemaal ook nog prachtig uit.


Onze merken