Linnenkasten

Degelijk vakmanschap en geavanceerde industriële productieprocessen vormen de basis voor de productie van hoogwaardige slaapkamermeubels. Het STAUD-productassortiment omvat moderne, hoogwaardige kastsystemen evenals bed- en zijmeubilairprogramma’s. Een duidelijke assortimentstructuur biedt onze klanten een rijkdom aan ontwerpen en ontwerpvarianten voor individuele slaapkamerontwerpen.

Dressoires

Zonder dressoirs zou de wereld een flinke wanorde zijn. Waar moeten we anders heen met het beddengoed, de vele handdoeken, de T-shirts en al die sokken? Om nog maar te zwijgen van de verstopte dagboeken en cadeautjes. U ziet het: dressoirs maken de wereld veel opgeruimder. En mooier want de onze zien er allemaal ook nog prachtig uit.

Nachtkasten

Wij begrijpen de kunst van eenvoud en dat ziet u terug in Vroomshoop Standard! Deze Vroomshoop kasten en bijmeubels combineren stuk voor stuk hoge kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid. Succes verzekerd, of u nu kiest voor mooie nachtkasten, een oerdegelijke schuifkast, een moderne zweef- of draaideurkast. Een Vroomshoop Standard is de perfecte ‘finishing touch’ voor ieder (slaapkamer) interieur.


Onze merken