Voor de béste bedden in Borne en omgeving moet u bij Alkoof zijn!

Er is niets belangrijker dan een goede nachtrust. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u de volgende dag weer genoeg energie heeft. Daarom vinden we het bij Alkoof belangrijk dat iedereen goed slaapt. Om deze missie zo goed mogelijk te realiseren, bieden we bij Alkoof de beste bedden in Borne en omgeving aan. Wilt u graag een nieuw bed kopen in Borne? Dan bent u in onze beddenspeciaalzaak aan het juiste adres! We hebben in onze beddenzaak in Borne een mooie, ruime selectie aan diverse bedden. Zo bent u ervan verzekerd dat u precies vindt wat u zoekt. Wij hebben onder andere; boxsprings, ledikanten, opklapbedden, zorgbedden en seniorenbedden.

Iedereen is anders, dus ook de mening over welk type bed lekker ligt, verschilt per persoon. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat u lekker slaapt. Daarom nodigen we u graag uit om te komen proefliggen. Zo kunt u in alle rust onze bedden in Borne uitproberen.

Twijfelt u over een nieuw bed of matras? Bij ons kunt u zorgeloos proefslapen!

Een nieuw bed is altijd even wennen, dat snappen wij als geen ander. Daarnaast loopt u altijd tegen de volgende vraag aan: welk soort matras past het beste bij mij? Heeft u de voorkeur voor een hard of een zacht matras. Wilt u graag een pocketvering matras of juist een traagschuim matras? Een uiterst belangrijke vraag bij het kopen van een nieuw bed. Bent u erg aan het twijfelen wat u nu een fijner bed of matras vindt? Dan bieden wij u altijd de mogelijkheid om proef te slapen. Zo weet u zeker dat u de juiste keus heeft gemaakt!

Wilt u graag advies op maat of heeft u de behoefte om proef te liggen of proef te slapen? Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag. Maak een afspraak met ons en wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaarstaat! Tot snel in onze beddenspeciaalzaak in Borne!

        

Boxspring Borne, Hengelo, Almelo

Boxspring

De boxspring is momenteel ontzettend populair. Een boxspring bestaat uit een verend onderstel met daarop een matras. Een boxspring ademt goed en de vering is op de persoon af te stemmen. Alkoof is specialist op het gebied van boxspring bedden en helpt u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

Ledikanten

Ledikanten bestaan in alle soorten en maten. Bij Alkoof heeft u een ruime keus aan ledikanten in verschillende kleuren en materialen en met specifieke details. Voor elk slaapkamerinterieur hebben wij een passend bed. Gaat u voor romantisch, klassiek, trendy, modern of landelijk? Kies het ledikant dat bij u past!

Zorgbedden

Wij bieden u een uitgelezen collectie zorgbedden voor zowel thuiszorg, als zieken- of ouderenzorg. Onze zorgbedden onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, ergonomie, veiligheid, het comfort en de hygiëne, gecombineerd met een aantrekkelijk design. Functionaliteit en eenvoudige bediening verlichten het gebruik voor zowel de patiënt als de verzorgende.

Seniorenbedden

De seniorenbedden van Alkoof zijn ijzersterk van kwaliteit en degelijk van design. Het design van seniorenbedden heeft het Nederlandse slaap-landschap mede helpen ontwerpen. Mooi, robuust en sterk. Met een seniorenbed uit onze beddenwinkel in Borne keert u terug naar de basis; slapen zoals slapen bedoeld is.

Opklapbedden

Maak uw keuze uit onze opklapbedden met verschillende uitklapsystemen, kleuren en materialen. Bekijk onze verticaal openklappende, horizontaal openklappende en stapelbedden. U kunt het bed tegen de wand opklappen, maar ook in een speciale bedkast, zodat het bed overdag volledig onzichtbaar is.

Bed kopen in Borne of omgeving? Alkoof helpt u graag!

Alkoof is een beddenzaak in Borne met een passie voor slaapkamers. In onze ruime woonwinkel in Borne vindt u naast bedden van uitstekende kwaliteit, nog ouderwetse service en advies. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Onze beddenzaak is makkelijk te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Zenderen, Deurningen, Saasveld, Bornerbroek en Enschede!

Geïnteresseerd in onze bedden, wilt u graag proefliggen of proefslapen of bent u op zoek naar advies en inspiratie? Kom dan vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Borne. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te mailen naar info@alkoof.nl of te bellen naar 074 – 266 22 75. Tot snel in onze woonwinkel in Borne!


Onze merken