Kom naar onze Beddenwinkel in Borne

Alkoof is een gespecialiseerde beddenwinkel. Er is niets belangrijker dan een goede nachtrust. Deze heeft u nodig om vol energie de volgende dag aan te kunnen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed slaapt. Daarom hebben wij voor de ‘ouderen’ een mooie selectie gemaakt. Wij bieden zorgbedden en seniorenbedden. Iedereen is anders, dus ook de voorkeur voor een soort bed verschilt. Het gaat ons erom dat iedereen lekker slaapt. Benieuwd naar wat voor een bed het beste bij u past? Bezoek onze beddenwinkel Alkoof in Borne.

Proefslapen

Een nieuw bed is altijd even wennen. Welk soort matras past het beste bij u? Heeft u liever een hard of een zacht matras. Wilt u graag een pocketvering matras of juist een traagschuim matras. Wanneer u bij ons een bed en matras koopt heeft u altijd de mogelijkheid om proef te slapen. Dit zodat u zeker weet dat het matras wat u heeft uitgezocht ook daadwerkelijk het beste voor is.

Graag geven wij u advies op maat. Maak nu een afspraak met ons en wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaarstaat!

        

Alles voor de slaapkamer in onze beddenzaak

Zorgbedden

Wij bieden u een uitgelezen collectie zorgbedden voor zowel thuiszorg als zieken- of ouderenzorg. Onze zorgbedden onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, ergonomie, veiligheid, comfort en hygiëne, dit alles gecombineerd met een aantrekkelijk design. Functionaliteit en eenvoudige bediening verlichten het gebruik voor zowel de patiënt als de verzorgende.

Seniorenbedden

De seniorenbedden van Vroomshoop zijn ijzersterk van kwaliteit en degelijk van design. De Originals-ontwerpen vormen al meer dan 75 jaar het fundament van het bedrijf en hebben het Nederlandse slaap-landschap mede helpen ontwerpen. Mooi, robuust en sterk. Met een Vroomshoop Original keert u terug naar de basis; slapen zoals slapen bedoeld is.

Opklapbedden

Maak uw keuze uit onze opklapbedden met verschillende uitklapsystemen, kleuren en materialen. Bekijk onze verticaal openklappende, horizontaal openklappende en stapelbedden. U kunt het bed tegen de wand opklappen, maar ook in een speciale bedkast, zodat het bed overdag volledig onzichtbaar is.

Boxspring

Een boxspring bestaat uit een verend onderstel met daarop een matras. Deze bedden hebben verschilt ten opzichte van een traditioneel bed. Een boxsping ademt goed en de vering is op de persoon af te stemmen. Alkoof is specialist op boxsping gebied en helpt u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

beddenwinkel Alkoof Borne

Beddenzaak in Borne met passie voor slaapkamers

In onze woonwinkel in Borne vind je naast uitstekende kwaliteit bedden, nog ouderwetse service en advies. En dat allemaal voor een scherpe prijs.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Kom dan vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Borne. Uiteraard kunt u ook eerst mailen op info@alkoof.nl bellen kan op 074 – 266 22 75.


Onze merken