Sunway raamdecoratie bij Alkoof in Borne

 

Raamdecoratie voor meer sfeer

Met raamdecoratie van Sunway zorgt u voor een sfeer- en smaakvol slaapkamerinterieur. Sunway is hét merk voor exclusieve raamdecoratie en verkrijgbaar in onze woonwinkel, Alkoof in Borne. Sunway heeft een brede diversiteit, zo zit er altijd iets naar uw smaak bij. Ook wanneer u op zoek bent naar Eclips rolgordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen of Plissé Shades, vindt u bij ons wat u zoekt, voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Stijlvolle vouwgordijnen

Om passende raamdecoratie bij uw interieur te kiezen is het goed om inspiratie op te doen. Dit kan natuurlijk online, maar een kijkje nemen in de showroom van onze woonwinkel in Borne is ook een goede optie. Onze medewerkers kunnen u helpen om vouwgordijnen te vinden die passen bij de stijl van uw interieur. Ook voor het kiezen van de juiste raamdecoratie van uw slaapkamer helpen onze medewerkers u graag.

Functionaliteit van rolgordijnen

Naast dat het belangrijk is om een stijl te kiezen die bij u past, is het handig dat uw raamdecoratie functioneel is. Houdt u van complete duisternis bij het slapen? Dan zijn Eclips rolgordijnen een goede optie. Ook wanneer u wel graag naar buiten wilt  kijken en u wilt niet dat mensen u van buitenaf zien, hebben wij bij Alkoof in Borne de perfecte vitrages.

 

Rond raamdecoratie
vitrages
houten

Kleurrijke gordijnen

Wilt u uw ‘eenvoudige’ interieur omtoveren? Met een paar kleine aanpassingen kunt u uw interieur een hele andere look geven.  Lichte kleuren maken de ruimte optisch groter, pastelkleuren zorgen voor een fris en vrolijk uiterlijk en naturenkleuren zorgen voor rust. Wilt u graag persoonlijk advies? Onze medewerkers staan u graag te woord in onze woonwinkel in Borne.

Raamtype en afmeting

Bij het uitkiezen van het juiste type gordijn, is het type raam en het formaat van de opening ook van belang. Bij grote ramen of een schuifpui zijn paneelgordijnen een uitstekende keuze. En voor ronde of zelfs driehoekramen zijn Duette en Plissé Shades de beste keuze. Natuurlijk komen wij de gordijnen altijd inmeten, zodat u er zeker van bent dat de gordijnen, Duette of Shades ook perfect passen.

U kunt ook langs komen om in onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nl voor een afspraak.

Wij werken graag in de regio, onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.