Eastborn boxsprings en matrassen

Eastborn Borne

Boxsprings van Eastborn

Bij Eastborn worden boxsprings op maat gemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek bed dat niemand anders op de wereld heeft. Je mag zelf de materialen en kleuren uitkiezen, waardoor het uiterlijk perfect aansluit bij je eigen interieur. De afwerking en techniek, bijvoorbeeld een elektrisch verstelbare rugleuning en voeteneind, zorgt voor een ideale slaaphouding. Dit zorgt voor een goede nachtrust en een fit lijf in de ochtend!

 

        

Passend matras voor iedereen

Naast de boxspring, wat natuurlijk de basis is, is een matras wat bij je lichaam past van belang. Bij Eastborn is er keuze uit een ruim assortiment. Ten eerst hebben de matrassen hebben een 7-zone pocketverensysteem. Daarnaast is elk matras afgewerkt met een Vividfoam afwerklaag. Door middel van de verdeling in 7 zones wordt de druk van je lichaam goed over het matras verdeeld. De afwerklaag zorgt voor een comfortabele ligging en een ademende functie voor een hygiënische slaapomgeving.

Ontdek de Eastborn Ruby

Boxspring Borne

De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan. Jouw geheim? De Eastborn Ruby. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu op je zij of op je rug slaapt. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daar krijg je toch energie van?

Kom snel bij ons proefliggen in de winkel. Je hebt al een complete boxspringcombinatie Ruby vanaf € 2.295

Boxspringcombinatie Ruby Vast                            van € 2.595 voor € 2.295

Boxspringcombinatie Ruby Verstelbaar                 van € 3.995 voor € 3.695

Maak kennis met de nieuwe Eastborn Collectie

Je kunt ook langs komen bij onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nlvoor een afspraak.

Wij werken graag in de regio onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.