Uw gordijnen uit Borne

Als hier in de streek wordt gesproken van de ‘Gordijnen uit Borne’ denkt men al gauw aan de gordijnen van Alkoof. Dit hebben we gecreëerd door onze jarenlange ervaring in interieur styling. Wij weten wat goed bij welk interieur past. Gordijnen in huis zijn vaak de finishing touch van uw interieur en kunnen zeer bepalend zijn in de ruimte. De juiste keuze maken voor de gordijnen is dan ook niet altijd even makkelijk. Wij helpen u hier graag bij. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Borne. Wilt u liever graag zien welke kleuren het beste bij uw interieur passen? Wij komen graag bij u langs met onze kleurstalen om samen te bepalen wat de beste keuze voor u is. Na het bepalen van het soort gordijn komen wij altijd de juiste maten inmeten, zodat u er zeker van bent dat de gordijnen perfect passen.

Sfeer en functie

Samen met u proberen wij het sfeerbeeld te scheppen wat bij uw persoonlijke interieur past. Naast sfeer zijn gordijnen natuurlijk ook functioneel. Gordijnen zorgen voor nachtelijke duisternis in de slaapkamer, waardoor u beter slaapt. Hiervoor worden vaak verduisteringsgordijnen gebruikt. Onze vitrages geven privacy in uw woonkamer of slaapkamer. Wanneer u bijvoorbeeld aan een drukke straat woont en veel inkijk heeft kan het prettiger zijn als er vitrage voor uw ramen hangt. Heeft u een grote woonkamer en wilt u deze graag ‘opsplitsen’, dan hebben wij daar ook genoeg mogelijkheden voor. Kom gezellig langs bij onze woonwinkel in Borne en wij helpen u graag met het kiezen van de juiste gordijnen.

Grote collectie stoffen

Wanneer u de perfecte gordijnen voor uw interieur heeft gevonden, komen wij graag bij u langs om op te meten. In onze woonwinkel in Borne vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen. Wij tonen u graag de vele mogelijkheden van ophangen en confectioneren. Van bijna elke stof kunnen wij ook Blinds (vouwgordijnen) maken. Wij zien u graag op onze gordijnenafdeling in Borne. Hier kunt u op uw gemak heerlijk rondsnuffelen tussen de vele mooie stoffen.

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom in Borne te bezoeken? Maak dan een afspraak en wij nemen ons stalenmateriaal mee. De foto’s op deze pagina geven u een kleine impressie van ons aanbod.

U kunt ook langs komen om in onze showroom in Borne om inspiratie op te doen, bel 0742662275 of mail naar info@alkoof.nl voor een afspraak.

Wij werken graag in de regio, onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede.