Raamdecoratie bij Alkoof in Borne

Ook voor al uw raamdecoratie bent u bij Alkoof in Borne aan het juiste adres. Een woon of slaapkamer maak je af met de juiste raamdecoratie. Van rolgordijnen tot jaloezieën en van duettes tot plissés, wij hebben het allemaal.

Zoekt u toevallig naar gordijnen in Borne of zoekt u andere soorten raamdecoratie? Van rolgordijnen tot jaloezieën en van duettes tot plissés, wij hebben het allemaal. Wij staan voor u klaar in onze woonwinkel. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken. Wij nemen verschillende stalen mee, zodat u in uw eigen omgeving kunt kijken wat het beste bij u past.

 

Voor een woonkamer of eetkamer is de functie van raamdecoratie vaker voor de sier. Natuurlijk heeft raamdecoratie ook als functie om de inkijk naar binnen te minimaliseren of om de kou/tocht niet naar binnen te laten komen.

In een slaapkamer wordt raamdecoratie vaak gebruikt om licht niet naar binnen te laten komen.

Voor alle functies hebben wij bij Alkoof in Borne een oplossing ook trekken voor de Raamdecoratie klanten uit Hengelo . Benieuwd naar ons aanbod? Stuur ons dan een e-mail of bel ons een maak een afspraak. De koffie staat altijd klaar.

        

Gordijnen

Gordijnen in huis zijn vaak de finishing touch van uw interieur en kunnen zeer bepalend zijn in de ruimte. Om de juiste keuze te maken is dan ook altijd niet even gemakkelijk. Ook de wijze van ophangen en confectioneren is mede bepalend voor de sfeer in huis. Of u nu graag een klassieke, moderne of rustieke uitstraling wilt creëren in uw interieur, wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte samenstelling. Dit zodat u tevreden bent met de uiteindelijke keuze en u die gordijnen in uw interieur heeft hangen welke bij u passen.

Duettes en plissés

Duette®Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie. Dit heeft te maken met de technieken waarmee wij werken. Een van onze technieken is de zijgeleidingstechniek voor dakramen. Door deze techniek heb je geen last meer van die vervelende lichtkieren aan de zijkanten, waardoor het lekker donker blijft op de slaapkamer.

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt. Met vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving.

Rolgordijnen

Dit unieke product heeft zoveel verschillende eigenschappen. Onze duo rolgordijnen worden op maat gemaakt. Deze duo rolgordijnen worden gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem, achter elkaar langs geschoven kunnen worden. Tevens kunnen deze van boven naar beneden geschoven worden en vice versa. Een duo rolgordijn wordt ook wel een facetlight genoemd. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

Jaloezie (Lamellen)

Lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen en passen heel goed bij schuine raamsituaties. Daarbij zijn deze lamellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof, PVC, hout en aluminium. Voor ieder wat wils.


Onze merken