Raamdecoratie bij Alkoof in Borne, dat is lichtspel op maat

Bij de raamdecoratie-afdeling van Alkoof in Borne stapt u binnen in een sfeervolle wereld die functionaliteit en esthetiek combineert. Creëer de juiste sfeer en privacy in huis en geef uw interieur een stijlvolle touch. Kom langs of plan een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden en stijlen van onze raamdecoratie.\

Natuurlijk komen wij ook graag bij u thuis om de ramen op te meten en u te helpen de raambekleding te kiezen die het beste past bij uw stijl en interieur. Daarvoor nemen we verschillende stalen mee, zodat u een beter idee krijgt welke soort, stijl of kleur voor u het meest geschikt is.

 

 

Lichtregulatie, privacy of toch vooral sfeer?

In onze woonwinkel in Borne heeft u de keuze uit verschillende soorten raambekleding in een veelheid aan kleuren en patronen. Van weelderige gordijnen in Borne, tot elegante jaloezieën, Duette’s en plisségordijnen en van knusse vouwgordijnen tot hippe rolgordijnen. We hebben het allemaal.

Ook de functie van raamdecoratie speelt een belangrijke rol bij het maken van uw keuze. Wilt u de inval van zonlicht kunnen regelen en daarmee de temperatuur kunnen beheersen, is het beperken van inkijk van buitenaf uw drijfveer, of gaat u vooral voor het esthetische element van raamdecoratie? Voor alle functies hebben wij een oplossing. Ook zo benieuwd naar ons aanbod? Stuur ons dan een e-mail of bel ons een maak een afspraak. De koffie staat altijd klaar.

        

Gordijnen Borne

Onze gordijnen in Borne geven menig interieur de finishing touch. Het zijn de stille privacybewakers, die het zonlicht filteren en uw ruimte een warme gloed geven. Voor welke uitstraling kiest u, houdt u van klassiek of wilt u een moderne look? Moet de stof licht en luchtig zijn of zoekt u zware, verduisterende materialen? Hoe wilt u de gordijnen geplooid en opgehangen hebben? De vele keuzemogelijkheden maken het vinden van de ideale samenstelling een hele uitdaging waar wij u graag bij helpen. Bij Alkoof in Borne vindt u gegarandeerd gordijnen die perfect passen bij uw stijl.

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt. Met vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving.

Rolgordijnen

Rolgordijnen, de veelzijdige en strakke oplossing voor eigentijdse interieurs. Of u nu verlangt naar volledige duisternis in de slaapkamer of subtiele lichtregeling in de woonkamer, rolgordijnen passen zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Neem nou onze op maat gemaakte duo rolgordijnen. Deze rolgordijnen worden gemaakt van brede horizontale banen stof die, door een uniek ontwikkeld systeem, achter elkaar langs geschoven kunnen worden. U schuift ze eenvoudig van boven naar beneden en vice versa. Een duo rolgordijn wordt ook wel een facetlight genoemd. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

Jaloezieën & Lamellen

Lamellen, ideale raamdecoratie als het gaat om lichtregulering en privacy. Met een eenvoudige bediening past u de lichtinval naar wens aan, van subtiel gefilterd tot volledig verduisterd. Ze creëren een intieme sfeer in elke kamer en beschermen uw privacy zonder het natuurlijke licht volledig buiten te sluiten. Bovendien zijn ze een goede keuze voor schuine ramen. Met een scala aan materialen (zoals stof, PVC, hout en aluminium) en kleuren passen jaloezieën perfect bij elke interieurstijl. Met jaloezieën maakt u een tijdloze en praktische keuze.

Duette’s en plissé’s

Duette’s en plisségordijnen, de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Ze bieden u de ideale balans tussen privacy, lichtregulering en isolatie. Bovendien zijn ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie. Zo zorgt de speciale zijgeleidingstechniek bij onze Duette®Shades dat die vervelende lichtkieren aan de zijkanten van dakramen verdwijnen en blijft het lekker donker op uw slaapkamer. Onze plisségordijnen voegen met hun strakke plooien voegen een vleugje verfijning toe aan elk interieur. Met de Duette’s en plisségordijnen van Alkoof zorgt u voor een harmonieus en comfortabel huis

Raamdecoratie bij Alkoof in Borne, dat is lichtspel op maat

Ontdek de veelzijdige wereld van raamdecoratie in onze woonwinkel in Borne. Van gordijnen tot vouw-, of rolgordijnen en van jaloezieën tot Duette’s en plisségordijnen, we hebben voor elk interieur en elke smaak de perfecte oplossing. Laat onze deskundige adviseurs u helpen bij het kiezen van de ideale raamdecoratie. Bezoek onze winkel vandaag nog of nodig ons uit bij u thuis voor advies op maat. We kunnen bij u langskomen om gratis alles op te meten. Ideaal als u voor onze gordijnen uit Borne kiest!

        


Onze merken