Dé specialist op het gebied van matrassen in Borne

Voor uw gezondheid is het erg belangrijk dat u een goede nachtrust heeft. Het is daarom in uw voordeel dat u elke nacht lekker kunt slapen. Een goed matras is één van de belangrijkste voorwaarden voor een goede nachtrust. Daarom is het essentieel om een matras uit te kiezen waar u lekker op ligt. Wij zeggen dan ook vaak dat er niets zo persoonlijk is als een matras. Om deze reden heeft woonwinkel Alkoof in Borne een complete collectie van matrassen samengesteld. Van polyether tot natuurlatex en van pocketveer tot combispring matrassen. Onze beddenzaak heeft het allemaal!

Bent u op zoek naar een goed matras in Borne, Hengelo, Almelo of omgeving? Kom dan eens proefliggen in onze woonwinkel in Borne. Onze ervaren adviseurs helpen en adviseren u graag en kunnen u begeleiden bij het uitzoeken van het juiste matras, zodat u van een goede nachtrust kunt genieten.

        

Eastborn matrassen in Borne

De matrassenlijn van Eastborn bestaat uit een serie pocketvering matrassen. Enkele pocketmatrassen kunnen geleverd worden in de stof van de boxspring. Dit worden ‘Colour’ matrassen genoemd. Wanneer u kiest voor een Colour-uitvoering, is het noodzakelijk dat u deze matras combineert met een topdekmatras.

Key West matrassen in Borne

Key West is een totaalleverancier van kwalitatief hoogstaande boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel. De collectie van Key West is divers, bestaat uit verscheidene merken en heeft veel verfrissende totaalconcepten.

Polypreen matrassen in Borne

Wij bieden in onze matrassenwinkel in Borne verschillende Polypreen matrassen aan. Polypreen levert onder andere polyether, koudschuim, bonellvering, pocketvering, visco en latex matrassen. Met 50 jaar vakmanschap biedt deze leverancier u de zekerheid dat u op een matras van Polypreen als gegoten ligt.

Topdekmatrassen

Lekker slapen doet u op een goed matras en een goede matrastopper. Om uzelf nog meer comfort te bieden, kunt u kiezen voor een topdekmatras. Met een topdekmatras verhoogt u uw slaapcomfort significant. Een topdekmatras met traagschuim zorgt er bijvoorbeeld voor dat u heerlijk wegzakt, dankzij de drukverlagende werking. Daarnaast verhoogt een topdekmatras de levensduur van uw matras.

Bedtextiel

Naast matrassen voor een goed slaapcomfort, kunt u bij ons terecht voor het totaalplaatje. Vandaar dat we u ook kussens, dekens en ander bedtextiel aanbieden. Heeft u een nieuwe boxspring of matras gekocht, of bent u gewoon op zoek naar fris bedtextiel voor uw huidige bedden? Wij beschikken over diverse merken hoeslakens, kussens, kussenslopen, dekbedden en dekbedovertrekken.

Aan welke eisen moet een goed matras voldoen?

Een goed matras moet u comfort bieden. Het is daarom goed om hier rekening mee te houden wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras in Borne, Hengelo, Almelo of omgeving. In onze beddenzaak helpen onze ervaren adviseurs u graag met het vinden van uw perfecte matras. Of u nu een matras zoekt bij een ledikant dat u al heeft, een nieuw matras zoekt voor uw boxspring, of een complete slaapkamer gaat inrichten: bij onze woonwinkel bent u aan het goede adres, mede dankzij ons brede aanbod in maatvoering! De keuze uit afdekmaterialen en hoezen maakt dat u altijd het comfort niveau dat bij u past persoonlijk kunt uitzoeken.

Matras kopen in Borne, Hengelo, Almelo of omgeving? Alkoof helpt u graag!

Alkoof is een woonwinkel in Borne met een passie voor slaapkamers. In onze ruime beddenzaak in Borne vindt u, naast matrassen van uitstekende kwaliteit, nog ouderwetse service en advies. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Onze meubelzaak is makkelijk te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Zenderen, Deurningen, Saasveld, Bornerbroek, Hertme en Enschede!

Geïnteresseerd in onze matrassen, wilt u graag proefliggen of proefslapen, of bent u op zoek naar advies en inspiratie? Kom dan vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Borne. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te mailen naar info@alkoof.nl of te bellen naar 074 – 266 22 75. Tot snel in onze woonwinkel in Borne!


Onze merken