Desso tapijt in Borne

Waarom u een tapijt wil in uw huis in Borne?

Veel mensen brengen een groot deel van de dag binnenshuis door. Een comfortabele vloerbedekking is dan van belang voor uw wooncomfort. Zo is een tapijt wellicht wel een goede optie. Een tapijt zorgt voor een echt ‘thuis’ gevoel in uw huis. Een tapijt is lekker zacht aan de voeten, heeft een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een warme sfeer in uw woonruimte. Tapijten komen in verschillende kleuren, dessins en texturen. Zo is er altijd een tapijt dat perfect bij de inrichting van uw huis past. In onze woonwinkel in Borne vindt u verschillende merken tapijten. Eén van de merken van tapijten die u bij ons vindt is Desso.

Uw specialist in Desso tapijt in Borne

Met trots verkoopt Alkoof in Borne tapijt van het merk Desso. Desso tapijt staat bekend als hoogwaardig kamerbreed tapijt voor het topsegment van de markt. Veel mensen kiezen voor Desso tapijt, omdat het veel warmte en sfeer uitstraalt. Tevens geeft het een aangenaam gevoel. Desso tapijt kent verscheidene voordelen:

  • Het is geluiddempend
  • Het is warmte-isolerend en energiebesparend
  • Het is veilig

Daarnaast voeren alle tapijten van Desso het GUI-logo met goedkeuring van de Duitse Allergie- en Astmabond. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Desso tapijt of wilt u graag meer weten? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Borne of neem contact met ons op!

Onze collectie Desso tapijt:

Diva Twin 1710

Deze collectie refereert aan de moderne Diva, door de hoogwaardige kwaliteit en zachte touché in duo-tone kleuren. Luxe, krachtige en diepe kleuren zoals koningsblauw en keizerlijk rood geflankeerd met ondersteunende natuurlijke schaduw tinten.

Inova Sense 1220

Inova Sense is met zijn zachte pastels een inspiratie voor ieder luxueus en modern interieur. Dit tapijt sluit volledig aan op de architectonische design trends en kleur trends van dit moment, zoals het gebruik van pastel tinten in combinatie met felle contrasterende kleuren. DESSO’s Inova Sense is uitermate geschikt voor vloerkleden op maat, maar natuurlijk ook voor kamerbrede toepassingen.