Hoofdkussen

Een goede nachtrust. Iedereen weet hoe belangrijk een goede nachtrust is. In je slaap verwerk je immers alles van de dag en het zorgt ervoor dat je de volgende dag weer fris en fruitig start met een nieuwe dag.

Een goed hoofdkussen waarop je lekker slaapt is erg belangrijk. Iedereen is verschillend en daarom hebben wij ook verschillende soorten hoofdkussens. Wij hebben hoofdkussens van de merken Tempur en Silvana.

Tempur hoofdkussens

De hoofdkussens van Tempur zijn er in verschillende soorten en maten. Ergonomische hoofdkussens en comfort hoofdkussens.

Ergonomische hoofdkussens van Tempur

De ergonomische hoofdkussens van Tempur zorgen voor een optimale ondersteuning van je hoofd en nek en schouders, zodat deze tijdens je nachtrust worden ontlast. U zult merken dat u uitgerust wakker wordt en fris kunt starten met een nieuwe dag. Deze kussens zijn er in verschillende soorten, maten en gevoel beschikbaar, zodat er voor iedereen een geschikt ergonomisch hoofdkussen is.

Comfort hoofdkussens van Tempur

De comfort hoofdkussens van Tempur past zich aan aan uw slaapbehoefte. Deze hoofdkussens zijn er in verschillende soorten te verkrijgen. Van zacht tot lekker stevig. Voor ieder wat wils. Het heeft een klassieke vorm en dit hoofdkussens zorgt ervoor dat u uitgerust wakker wordt en klaar bent voor een nieuwe dag.

Silvana hoofdkussens

De hoofdkussens van Silvana zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De hoofdkussens zijn speciaal gemaakt om uw lichaam optimaal te ondersteunen. Er is ingespeeld op het feit dat iedereen anders is en anders slaapt. Wat je voorkeurshouding ook is, op je zij, op je rug of op je buik. Met een hoofdkussens van Silvana slaap je goed en wordt je lichaam optimaal ondersteund.

Benieuwd naar wat een voor soort hoofdkussen het beste bij u past? Bezoek onze winkel en laat uw adviseren door een van onze specialisten, zodat ook u uitgerust wakker wordt en fit aan een nieuwe dag kunt beginnen. Uiteraard kunt u ook eerst mailen op info@alkoof.nl bellen kan op 074 – 266 22 75.