Imagine something else

Vadain staat al jaren bekend om haar veelzijdige stofcollecties, van waaruit de mooiste gordijnen in haar eigen ateliers vervaardigd worden. Nu introduceren wij Vadain | else. Deze collectie is ontworpen vanuit een compromisloze visie op stijl en met aandacht voor detail. Samen vormen de stoffen een palet van exclusieve kwaliteiten, kleuren en dessins. Een nieuwe, andere, toonaangevende gordijncollectie.
Vadain | else. Van wie anders?


 

Tyfoon / lunation

Tyfoon is een stoere, matte en eigentijdse gordijnstof. De verwassen look ontstaat door een speciale nabehandeling. Elk gordijn van deze stof is uniek! Door de opengeweven structuur van Lunation ontstaat er een bijzonder lichtspel. Deze kamerhoge stof met etnisch dessin en zachte glans is niet alleen stoer, maar ook subtiel chic.


 

Sierra nevada

De Sierra Nevada is een zogeheten Shirley. Shirley is een gespecialiseerde techniek waarbij op een transparante, luxe stof het patroon wordt geweven. Deze techniek, het etnische dessin en de warme kleurcombinaties maken deze stof heel bijzonder. Verkrijgbaar in drie stijlvolle warme kleurcombinaties.


 

Oases

De Oases is een stevige, maar soepel hangende stof die behoorlijk transparant is. Deze kamerhoge stof heeft een mooie mélange van kleuren in aardse tonen. Verkrijgbaar in acht kleuren.


 

Mineral

Een matte en rustige gordijnstof met een mooi mix van kleuren, die soepel valt. Aan de neutrale basistonen zijn subtiele trendy kleuren toegevoegd voor een eigentijdse, maar serene uitstraling. Keuze uit zeven aansprekende kleuren.


 

Desert hill

Desert hill is een echte eyecather! Het krachtige, etnische dessin en de zachtheid van de stof maakt het echt een luxe blikvanger in het interieur. Verkrijgbaar in vier eigentijdse kleuren.


 

Universe

Deze kamerhoge gordijnstof is veelzijdig. Het valt niet alleen soepel, maar dimt ook licht. Het subtiele patroon is geïnspireerd op het universum. 


 

Stone

Dankzij de natuurlijke structuur van katoen en linnen is deze gordijnstof een verrijking van je interieur.


 

Powder blast

Deze kamerhoge gordijnstof is gemaakt van 100 procent katoen, wat zorgt voor een matte en prachtig nonchalante uitstraling.


 

Marble

De kamerhoge soepelvallende voile heeft een elegante marmerprint, wat zorgt voor een luxe uitstraling.


 

Dazzling / freedom

Transparante en kamerhoge gordijnstof Dazzling heeft in de lengte een plissé effect door het fijne ingeweven glitterdraad. Kamerhoog transparant gordijn Freedom is dubbellaags en filtert hierdoor licht op een mooie manier.


 

Avant-garde

Deze hoogwaardige jacquardgeweven gordijnstof sluit met de combinatie van het grote ingeweven dessin en de glanzende garens aan op het moderne Art Deco. Wat de stof tegelijkertijd een high end uitstraling geeft. Avant-garde is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren.


 

Wonderland

De kamerhoge, jaquardgeweven gordijnstof Wonderland is met een klein patroon geweven en beschikbaar in 28 chique en trendy kleuren.


 

VIP

Deze kamerhoge organza-voile, heeft een opgestikte linten in een ruitpatroon. De stof is verkrijgbaar in vrolijke kleuren, maar ook in chic champagne/blush en in stijlvol zwart met grijs.


 

Splendid

Deze kamerhoge inbetween heeft speelse verfspatten. De stof is verkrijgbaar in heldere kleuren, romantische kleuren en in bijzondere sunset-tinten.


 

Report

Dit gordijn, met een hoog percentage linnen valt bijzonder mooi in de plooi. Het grote zebra-dessin geeft het interieur een speels karakter.


 

Sparkle

Deze kamerhoge inbetweenkwaliteit is met een lurexdraad geweven, wat de stof een elegante glinstering geeft.


 

Rebel (black)

Gordijnstof Rebel oogttrendy en vrolijk is verkrijgbaar in nudes en in zwart/grijzen. De grafische schuine vlakken zijn verdeeld over deze kamerhoge inbetweenkwaliteit.


 

Rebel (dune)

Gordijnstof Rebel oogt trendy en vrolijk is verkrijgbaar in nudes en in zwart/grijzen. De grafische schuine vlakken zijn verdeeld over deze kamerhoge inbetweenkwaliteit.


 

Mercy

Deze mooie unistof is een combinatie tussen viscose en linnen. Hij voelt erg zacht aan en valt soepel in de plooi. Er is een grote kleurenreeks van deze gordijnstof.


 

Master

Deze chique polyester velourskwaliteit heeft een fijne lijntekening. De stof is beschikbaar in maar liefst 26 kleuren.