Sfeer:
Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een prachtige stof en tot in detail afgewerkt.

Nieuw: het Image™ vouwgordijn
Dé noviteit van deze collectie is het Image vouwgordijn. Dit is een vouwgordijn, gemaakt van rolgordijnstof. Rolgordijnstof is voorzien van een coating die ervoor zorgt dat de stof extra strak hangt. SUNWAY heeft deze stofsoort toegepast op het Image vouwgordijn. Resultaat: een extra strak hangend product, met de elegantie van een vouwgordijn en de stabiliteit van een rolgordijn. Het Image vouwgordijn kent 2 modellen: een model met tunnels en een model voorzien van houten baleinen.

Het Image vouwgordijn is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Het is mogelijk om verschillende kleuren of transparanties in één vouwgordijn te verwerken. Er is keuze uit bijna 130 stoffen en maar liefst 8 kleuren baleinen. Hiermee worden verrassende effecten gecreëerd.

Klik hier voor sfeerimpressie met Image 2W vouwgordijnen Studio.

Zachte stoffen
Behalve het superstrakke Image vouwgordijn bevat de nieuwe collectie ook prachtige zachte stoffen. Deze stoffen zijn de tegenpool van de Image collectie: warme, zachte, wasbare stoffen in verschillende transparanties voor het nonchalantere vouwgordijn. De collectie gordijnstoffen bevat ruim 160 items.
U kunt kiezen uit een aantal modellen:
Modellen zonder baleinen: Dit model is in het bijzonder geschikt voor lichte, transparante stoffen. Dit is een nonchalant hangend model, passend in de landelijke sfeer.

Modellen met baleinen: Deze modellen hangen vlak en zijn voorzien van tunnels met baleinen aan de voor- of achterzijde van het gordijn. Deze modellen hebben een strakkere uitstraling.

De prachtig vlakhangende Traditional shades zijn gemaakt van stoffen met ingeweven tunnels.