Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Een keuze uit de uitgebreide collectie van Holland Haag draagt zeker bij aan dat goede gevoel. Samen met onze klanten en onze leveranciers zorgen we voor een mooi product voor de mensen thuis, op het werk of in een andere omgeving.

Pure Basic

De naam Pure Basic staat voor een serie stoffen met een natuurlijk karakter. In deze collectie ligt de nadruk op structuren, two-tone effecten en natuurtinten. Breed toepasbaar in ieder interieur

Glamarous Feeling

Onder de naam Glamourous Feeling brengt Holland Haag een serie stoffen met een luxe verfijnde uitstraling. Het zijn zowel transparante stoffen als jaquards. De collectie is opgebouwd uit warme rijke tinten en glansrijke materialen, glossy, glamourous en chique.

 Nordic Living

De stoffen uit de Nordic Living collectie dragen bij aan het gevoel van warmte en behaaglijkheid binnenshuis! Voor de Nordic Living collectie, bestaande uit breedte stoffen, zijn natuurlijke vezels zoals wol en katoen gebruikt, gecombineerd met natuurlijk ogende polyester garens. De collectie bevat veel
gedessineerde stoffen, met grote decoratieve elementen. Het kleurenpalet bestaat uit aardse kleuren, zoals bruintinten, diverse taupe/grijstinten en crèmekleuren aangevuld met de nieuwe paars/mauve en camel tinten.