We leven in een wereld waar het tempo hoog is, waar we te veel beslissingen moeten nemen en waar de keuze overweldigend is. Steeds vaker zoeken we naar eenvoud en authenticiteit, in onze omgeving, in de producten die we kiezen en waar we ons prettig bij voelen. Soms is minder daadwerkelijk meer. Doe een stapje terug en ervaar de Essentials collectie, die een weerspiegeling vormt van de verschillende stijlen op de moderne werkplek.

 Inspirerende werkplek

Essentials, dat deel uitmaakt van de Carpetecture®-tapijtfamilie, is wederom een voorbeeld van een collectie die is ontstaan uit de groeiende bewustwording over gezondheid en welbevinden op de werkplek, en over de toekomst van onze planeet. Essentials is ontworpen met minimalisme in gedachten, eerst met de oervormen van textuur en nu met een uitbreiding naar tijdloze kleuren en structuren. 

The Essentials Collectie bestaat uit vijf producten, waarvan het laatste product eind dit jaar gelanceerd zal gaan worden. Onderstaand is meer informatie te vinden over de eerder gelanceerde producten: Jeans, Ridge, Traverse, Edges & Iconic.

Desso Traverse

Desso Edges

Desso Ridge

Desso Jeans

Desso Iconic