Silvana Support

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!


Silvana Support Grenat

Het zachtste Silvana Support kussen

Houd je van een extreem zacht kussen en slaap je op een uiterst zacht matras? De Silvana Support Grenat is dan het perfecte kussen.


Silvana Support Saphir

Het perfecte zachte Silvana Support kussen

Op zoek naar een zacht kussen en slaap je op een zacht matras? Kies dan voor de Silvana Saphir.


Silvana Support Emerald

Een zacht en soepel Silvana Support kussen

Ben je op zoek naar een niet al te stevig kussen en slaap je op een normaal matras? De Silvana Emerald is dan het beste kussen voor jou.


Silvana Fluorine

Het net wat stevigere Silvana Support kussen

Houd je van een beetje stevig kussen en slaap je op een normaal matras? Dan biedt de Silvana Fluorine jou de perfecte lighouding!


Silvana Support Cristal

Het veerkrachtige en stevige Silvana Support kussen

Ben je op zoek naar een steviger kussen en slaap je op een vrij stevig matras? De Silvana Cristal is dan het beste kussen voor jou.


Silvana Support Larimar

Het stevigste Silvana Support kussen

Houd je van een zeer stevig kussen en slaap je op een stevig matras? De Silvana Larimar bezorgt jou dan de beste nachtrust.