ALKOOF: UW WOONWINKEL IN BORNE

We hopen dat je hier inspiratie zult vinden!

Alkoof richt zich op de betere kwaliteit slaapkamers voor een scherpe prijs.
In onze ruime woonwinkel vindt u altijd een compleet assortiment.

Voor een sfeervolle slaapkamer inrichting kunnen wij u diverse slaapkamer ideeën aanbieden.  Als u matrassen en bedden gaat uitzoeken staat degelijkheid en kwaliteit voorop. Uiteraard hebben wij voor u diverse mogelijkheden om te kiezen voor een lattenbodem, een spiraalbodem of een ergonomische matras.
U krijgt van ons slaapkamer tips, een degelijk advies en kunnen u alles vertellen over gordijnen in de slaapkamer, slaapkamer kleuren, slaapkamer interieur, design slaapkamers, kortom voor alle soorten slaapkamers bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een sfeervolle slaapkamer inrichting kunnen wij u diverse ideeën aanbieden

Als u matrassen en bedden gaat uitzoeken voor uw slaapkamer, staat degelijkheid en kwaliteit voorop. Uiteraard hebben wij voor u diverse mogelijkheden om te kiezen voor een lattenbodem, een spiraalbodem of een ergonomische matras. U krijgt van ons slaapkamer tips, een degelijk advies en kunnen u alles vertellen over slaapkamer kleuren, slaapkamer interieur, design slaapkamers, kortom alle slaapkamerinspiratie kunt u bij ons opdoen. Doordat wij regelmatig vakbeurzen bezoeken kunnen wij u snel informeren over nieuwe slaapkamer ideeën in de woninginrichting.

Voor inspiratie bent u bij Alkoof aan het juiste adres. 1200m2 showroom!

Voor de aankleding van uw slaapkamer interieur bieden wij u diverse slaapkamerkasten in verschillende formaten en afmetingen en kleuren. Ook een anatomisch en medisch geadviseerde bedden en matras-inhoud valt binnen ons assortiment.
Op het gebied van vloerbedekking vindt u voor uw slaapkamerinrichting een ruim assortiment. Wij leveren vloerbedekking tapijt voor uw woonkamer, slaapkamer, hal en trappen. Alle vloerbedekking wordt vakkundig door ons gelegd. Waaronder ook vloerbedekking trap.

Interesse gewekt?

Bel voor een afspraak
074 – 266 22 75

Kom binnen, de koffie wordt vers gezet!

Alkoof heeft een groter assortiment in de showroom dan we hier op de site kunnen laten zien. Een trip naar onze showroom is dan ook meer dan de moeite waard. U zult verrast zijn door de kwaliteit van onze slaapkameropstellingen.

U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Wij van woonwinkel Alkoof werken graag in de regio, onze klanten komen vaak uit: Borne, Hengelo, Almelo, Saasveld, Zenderen, Hertme, Deurningen of Enschede

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.