Vadain

Liefde voor je raam

Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op!


 

Summery

Deze kamerhoge jacquard is voorzien van een dessin bestaande uit kleine, primitieve vormen. Het is zo geweven dat de stof een vintage karakter heeft. 


 

Landmark

Een mooie, stoere jacquard voorzien van veel structuur in mooie kleuraccenten. De stof valt soepel en is prachtig in het stoer-landelijk of industrieel interieur.


 

Muse

Muse is een soepele, transparante kwaliteit met aan de onderzijde een rand van 90 cm hoog die dichter geweven is dan de bovenzijde van de stof. Wanneer deze rand op vensterbankhoogte uitkomt, krijgt het gordijn een eigentijdse uitstraling. Doordat deze stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.


 

Idylle

Idylle is een echte inbetween, wat betekent dat de stof precies tussen een transparant en een overgordijnstof in zit. Het is een fijngeweven kwaliteit die zacht aanvoelt en een subtiele structuur heeft. Het kleine percentage katoen zorgt ervoor dat de stof een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. Verkrijgbaar in elf moderne tinten. 


 

Follow

Zacht, soepel, mat en natuurlijk: een fijne combinatie die de gordijnstof Follow karakteriseren. De mix van linnen-, polyester- en viscosegarens mengen schitterend met elkaar en geeft de stof veel diepte. 


 

Dawn

Dawn is een soepelvallende inbetween die zacht aanvoelt en een natuurlijke, katoenen uitstraling heeft. In werkelijkheid is de stof gemaakt is van 100% polyester, wat zorgt dat hij eenvoudig te wassen is. Doordat deze stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.


 

Snooze

Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, valt de keuze gauw op de aangename gordijnstof Snooze. Een black out met natuurlijke uitstraling, zachte touch èn soepele valling.


 

Valley of mystery

Valley of mystery laat een nevelachtig silhouet zien van een vallei met de contouren van bomen. Deze transparante stof valt soepel en is verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Doordat deze stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.


 

Love song

Love song is een zachte chenille-kwaliteit met linnen garens in mooie, actuele kleuren. De combinatie van een natuurlijke, matte look met hippe tinten zorgt ervoor dat deze stof past in een trendy interieur.


 

Dandy

De rijke gordijnstof Dandy heeft een structuurdessin, die door de meegeweven garens veel klasse heeft. Deze modern-klassieke stof kan een mooie tegenhanger zijn in een natuurlijk interieur of als verlengstuk dienen in een chique inrichting. 


 

Chasing dreams

Deze transparante kwaliteit heeft een realistische, maar subtiele wolkenprint, waarmee je een mooi, sereen effect creëert in je interieur. Doordat deze stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.


 

Boost / flaxy

Flaxy is een grove, transparante linnenlook-kwaliteit die naast polyester ook 40% linnen bevat. Dit geeft de stof extra body en een stoere natuurlijke uitstraling. Boost is een stoere en soepele kwaliteit, geweven van een combinatie van gekleurde linnen-, polyester- en katoengarens. Deze mix van garens geeft een prachtige diepte aan de stof.


 

Royal velvet / groove

Aaibare velours Royal velvet is een echte eyecatcher in het interieur. De zachte glans laat iedere kleur in het interieur goed tot zijn recht komen. Voor een moderne uitstraling wordt de vleug naar beneden geconfectioneerd. Inbetween Groove zorgt voor een mooie filtering van het daglicht.