Raamdecoratie

Raamdecoratie

Gordijnen

Gordijnen in huis zijn vaak de finishing tuch van uw interieur en kunnen zeer bepalend zijn in de ruimte. De keuze hiervan is dan ook  niet altijd even gemakkelijk. Ook de wijze van ophangen en confectioneren is mede bepalend. Of het nu een klassieke, moderne of rustieke inrichting  betreft..Samen met u proberen wij het sfeerbeeld te scheppen wat bij uw persoonlijke interieur past. Wij komen altijd zelf opmeten en komen op verzoek  graag met stalenmateriaal bij u aan huis. In onze zaak vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen en tonen wij u de vele mogelijkheden van  ophangen en confectioneren. Van bijna elke stof kunnen wij ook Blinds ( vouwgordijnen ) maken. De foto's hiernaast geven u een kleine impressie.
Wij heten u welkom op onze gordijnafdeling waar u op uw gemak heerlijk  rond kunt snuffelen tussen de vele mooie stoffen.

 

Raambekleding

Binnenzonwering heeft al lang niet meer alleen de functie de zon te weren. Het hoort zeer zeker ook bij de aankleding van de ramen en het totale interieur. In vele variaties aanwezig. Horizontale jalozieen in diverse materialen als hout en alu. in breedtes van 16 mm. tot 50 mm. Rolgordijnen, verticale lamellen, plisse's, vouwgordijnen enz. Alles in zeer veel dessins, kleuren en uitvoeringen.