Eastborn collectie

 


 

Boxspring Brisbane - Eigentijdse klassieker

Door het subtiel gecapitonneerd hoofdbord komt de Brisbane ook in jouw slaapkamer tot zijn recht. De prachtig afgewerkte stiknaden en de verfijnde capitonnering maken 'm tot een eigentijdse klassieker. Jouw keuze voor één van de prachtige stoffen uit onze collectie maakt 'm helemaal af.


 

Boxspring Harrogate - Robuust en romantisch

Het model Harrogate combineert een robuust uiterlijk met een romantische uitstraling. Geraffineerde details zoals de stiknaden geven dit model een landelijke uitstraling.


 

Boxspring Sydney - Klassieke luxe

Klassieke luxe voor een aantrekkelijke prijs! Het model Sydney is een klassiek gecapitonneerd hoofdbord, wat je boxspringcombinatie een heerlijke luxe uitstraling geeft. Leverbaar in alle stoffen uit onze collectie.


 

Boxspring Blanchetown - Chique en stijlvol

Met een hoofdbord van 135 cm hoog en luxe vlakverdeling, is boxspring Blanchetown een waar statement in jouw slaapkamer. En het handige is: optioneel kan deze in twee delen worden aangeleverd. Wel zo praktisch met plaatsen!


 

Boxspring Riverton - Robuust en sfeervol

Op zoek naar een stoer en laag model? Dan zit je met hoofdbord Riverton goed. Prachtig te stofferen in stof Mado. Door de bieskeuze uit verschillende modieuze kleuren maak je dit bed zowel sportief als stoer! De prachtige omlijsting van de boxspring in de kleur antraciet en het ranke pootje geven je bed een geheel eigen stijl.


 

Boxspring Perth - Elegantie tot in detail

Het zwevende hoofdbord valt je meteen op, óók door de gedetailleerde afwerking. Voorzien van een subtiele afronding en een opvallende vlindernaad in het midden van het bord. Leverbaar in alle stoffen uit onze collectie.


 

Boxspring Bellingham - Sportief

Stoer en basic, zo kun je hoofdbord Bellingham het beste omschrijven. De contrasterende grove stiksels. bij deze uitvoering in 'Joy blue', zorgen voor een sportieve uitstraling. Met jouw keuze uit al onze prachtige stoffen maak je de Bellingham helemáál tot jouw persoonlijke boxspring.


 

Boxspring Slimfit - Slim en Slank

Het verspringende en opvallende hoofdbord van de SlimFit biedt jou handige extra opbergruimte in de slaapkamer. De prachtige antraciete omlijsting en het ranke pootje maken deze boxspring tot een slanke eyecatcher.


 

Boxspring Mandura - Sfeervol en comfortabel

Het model Mandurah heeft een volumineus hoofdbord met een losse, 'fluffy', stoffering. Hierdoor krijgt dit model een warm en romantisch uiterlijk.


 

Boxspring Hamilton - Standvastig en stijlvol

Een robuust boxspringmodel met een tijdloze uitstraling. Door het rechte, strak vormgegeven hoofdbord past het zeker ook in jouw interieur. In alle stoffen uit onze collectie leverbaar, dus je hebt volop keuze!

Het hoofdbord is leverbaar in twee hoogtes, ca. 95 cm en ca. 110 cm.

 


 

Boxspring Newcastle - Subtiel design

Absolute winnaar met subtiele design looks. Voorzien van een hoog, recht vormgegeven hoofdbord met een subtiele afronding aan de bovenkant. Dit model is in alle stoffen uit onze collectie leverbaar, waardoor dit prachtige model altijd aansluit bij jouw smaak.

Het hoofdbord is leverbaar in twee hoogtes: ca. 85 cm en ca. 107 cm.


 

Boxspring Leeton - Slank en modern

Een eyecatcher in de slaapkamer. Zo kan je deze slanke boxspring met moderne looks gerust noemen. En dankzij de hippe retropootjes en het zwevende hoofdbord is de Leeton ook perfect vrijstaand te plaatsen.


 

Boxspring Borassa - Eenslimme boxspring

Een slimme boxspring combinatie voor je slaapkamer. Het ranke hoofdbord met subtiel paspel accent zorgt voor een onderscheidende look.


 

Boxspring Image - Tot in Detail

Boxspring Image is tot in detail afgewerkt. Let bijvoorbeeld op het rechte hoofdbord: voorzien van fraaie stiknaden, die in de lengte van het hoofdbord zijn aangebracht. Je kunt kiezen uit alle stoffen van de Easy collectie.